Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Foldervoorstelling 'Wandelen en fietsen langs Sigmagebieden in Durmevallei'

voorstelling Sigmawandelfolder vierkantWandelen of fietsen langs de verschillende Sigmagebieden langs de Durme? Dat kan vanaf vandaag met de nieuwe gratis folder van vzw Durme. We willen toeristen graag de mooiste plekjes langs de Durme laten ontdekken. De best toegankelijke wegen, eet- en drinkgelegenheden en alle huidige en toekomstige Sigmagebieden staan op de kaart aangeduid. Met een duidelijk informatieluik over de toekomstige natuur in deze Sigma-gebieden, is deze folder een must-have voor alle wandelaars en fietsers deze zomer.

We stelden deze folder voor aan de pers op maandag 19 maart  in het Infopunt Durmevallei in Hamme. We overhandigden de eerste folders officieel aan Hans Quaeyhaegens,  projectleider van het Sigmaplan in de Durmevallei en aan werfinspecteur Dirk Buyle.

Je kan de kaart gratis ophalen op volgende plaatsen: in de toeristische diensten van de betrokken gemeenten (Lokeren, Zele, Waasmunster, Hamme en Temse), in Bezoekerscentrum Molsbroek (Lokeren), Infokeet Durmevallei (Driegoten, Hamme) en in de Koolputtensite (aan de Mirabrug) of hier downloaden. Veel plezier!

voorstelling Sigmawandelfolder bijgesneden

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open van dinsdag tot vrijdag tussen 13 en 17 uur en op zaterdag en zondag tussen 14 en 18 uur.
Toggle Bar