Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Najaarsledenactie

kijkerBen jij al lid van onze vereniging? Profiteer nu van onze Najaarsledenactie! Voor slechts 12 euro word je lid met je hele gezin in 2019 én krijg je de laatste maanden van 2018 gratis en voor niets er bovenop.

Dankzij jouw lidmaatschap kunnen wij voor de natuur in jouw buurt zorg dragen. Vzw Durme beheert zo'n 450 hectare natuur verspreid over 12 reservaten, organiseert jaarlijks meer dan 100 activiteiten voor jong en oud en ontvangt elk schooljaar duizenden leerlingen voor een geleid bezoek.

Bovendien ontvang je als lid ons drie-maandelijks tijdschrift Durme- en Scheldeland, krijg je korting in onze durmewinkel en tijdens cursussen en blijf je steeds op de hoogte van wat er reilt en zeilt in je buurt.

Daar bovenop krijgen nieuwe leden een gratis consumptie in onze bezoekerscentra.

Waar wacht je nog op?

 Schrijf vandaag nog over met vermelding van je email-adres,telefoonnummer en de namen van de gezinsleden die onder het lidmaatschap vallen.

BE52 0012 2999 0009
vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren

ledentabel 2018 

Als lid krijg je korting in volgende deelnemende winkels:

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren of in het bezoekerscentrum Donkmeer in Berlare.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag tussen 13 en 17 uur en op zondag tussen 14 en 18 uur.
Toggle Bar