Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Heb jij je lidgeld al vernieuwd?

AankoopScheldebroeken ECWe konden reeds genieten van de eerste lente-dagen, de padden zijn aan hun grote voorjaarstrek begonnen, en trekvogels komen stilaan terug uit het zuiden. Tijd om je agenda open te slaan en enkele natuurwandelingen te plannen! Dat kan door te surfen naar onze activiteitenpagina, maar beter nog: door je lidgeld te vernieuwen! Want dan krijg je ons tijdschrift Durme- en Scheldeland met onze activiteiten en de laatste weetjes over de natuur in jouw streek binnenkort weer in je bus.

Zeker dit jaar, want 2019 wordt een feestelijk jaar. We organiseren speciale activiteiten, wandelingen, cursussen en voordrachten in teken van onze verjaardag. In 2018 kochten we meer dan 10 hectare natuur aan, bouwden we een prachtige kijktoren en ontvingen we meer dan 10.000 bezoekers. En in 2019 willen we uiteraard nog veel beter doen! Het wordt dus de moeite.

 Hoe kan je lid worden? Schrijf vandaag nog je lidgeld over op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme) met vermelding van de namen van je inwonende gezinsleden, je e-mailadres en je telefoonnummer.

Bedankt!

En welkom bij vzw Durme.

 

Hoe zat dat nu weer met de verschillende types lidmaatschap?

-       Voor 12 euro ben je lid met je hele gezin.

-       Voor 25 euro ben je steunend lid.

-       Voor 6 euro extra krijg je het Groene Waasland er bovenop.

 

Hier vind je nog eens het overzicht met de bijhorende ledenvoordelen.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag van 13 tot 17 uur en op zondag van 14 tot 18 uur.
Toggle Bar