lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Infomoment kruidenrijk grasland
9 dec 2017 om 14.00 uur

2015 06 Koeien Buylaers CH 4In welke mate is kruidenrijk grasland nuttig voor jagers, landbouwers en natuurbeheerders? Op welke manier kunnen runderen of paarden bijvoorbeeld baat hebben bij kruidenrijk hooi? Waarom zijn kruidenrijke graslanden belangrijk voor bijen, vogels en wildsoorten? Welk beheer is nodig om zelf kruidenrijk grasland te ontwikkelen?

Je komt het te weten tijdens ons gratis infomoment. Daarop stellen we de resultaten voor van een onderzoek dat we uitvoerden op verschillende hooilanden in Berlare en Zele. Dat onderzoek spitst zich voornamelijk toe op de bodemkwaliteit van deze percenlen en de voederwaarde van kruidenrijk hoor. We zetten alvast een dranje voor je klaar. Welkom!

 

Dit infomoment kadert in het project 'kruidenrijk grasland' dat financiele steun geniet van de Vlaamse Overheid, Departement Omgeving.

Een samenwerking van vzw Durme met Regionaal Landschap Schele-Durme, Provincie Oost-Vlaanderen, ILVO, UGent, WBE Donkmeer en Boerenbond.

Afspraak: om 14 uur in het Henri Van Daelecentrum, Lokerenbaan 43, Zele
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 052 33 89 10
Deelnemen is gratis na inschrijven.