lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Infosessie Wasbare luiers
22 okt 2018 om 20.00 uur

kleinspook17 Nimsa Fotografie klMaandag 22 oktober of maandag 3 december

Steeds meer mensen kiezen voor herbruikbare luiers als ecologisch en economisch alternatief voor wegwerpluiers. Op die manier besparen ze 1.000 kilo afval (iets wat wij al natuurvereniging alleen maar kunnen toejuichen) en doen ze ook financieel voordeel.

Wasbare luiers zijn de laatste tijd fel geëvolueerd. Er zijn heel veel verschillende merken, de luiers zijn gemaakt in diverse materialen en bieden een even groot gebruiksgemak als wegwerpluiers.

Daarom biedt Klein Spook, verkoper en reeds jarenlang ervaringsdeskundige van wasbare luiers, samen met vzw Durme 2  gratis infosessies aan. Er is absoluut geen aankoopverplichting, maar een niet te missen avond vol info en praktische tips voor iedereen die wasbare luiers overweegt. Op een objectieve manier wordt informatie gegeven over voor-en nadelen van herbruikbare luiers, de werkwijze, de verschillende soorten luiers en hoe je een (start)pakket samenstelt. De infosessie biedt ook heel veel praktische tips.

Wij zijn alvast helemaal overtuigd!

Afspraak: 20 uur in bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info: en inschrijven (verplicht) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk zeker al eens het aanbod en meer info op de website van Klein Spook (kleinspook.be)


(foto: Nimsa Fotografie)