lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Kinderworkshop: Ben jij ook klimaat-maat?
19 apr 2019 om 9.00 uur

klimaat1 ep de standaardDe klimaatmarsen zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit het nieuws, maar hoe zit dat nu eigenlijk met ons klimaat? Wat is er precies aan de hand? En kan je de klimaatverandering al zien hier bij ons? Zijn er planten of dieren die we nu vaker zien, of net omgekeerd? We gaan een hele dag op stap, zoeken naar tekenen van klimaatverandering in Vlaanderen, en nemen onze lokale natuur onder de loep. Ga je mee?

 

(foto: ap, De Standaard)

Afspraak: vrijdag 19 april van 9 tot 16 uur, Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren).
Meer info: Maja De Cock, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 09 348 30 20
Voor kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar. We splitsen (bij voldoende inschrijvingen) de groep op per leeftijd (1-2-3de leerjaar en 4-5-6de leerjaar). Zo kunnen we ons programma helemaal afstemmen op de doelgroep.
Deelname kost 20 euro voor leden (25 euro voor niet-leden). Inschrijven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na je bevestiging schrijf je over op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme) met vermelding ‘naam kind klimaatmaat’.

Vergeet je lunchpakket niet.

Er is opvang voorzien van 8 tot 17 uur. Laat je weten even weten of je hier gebruik van wil maken?