Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Een wandeling boeken?

Groepsbezoeken Molsbroek en Berlare Donkmeer

In en rond het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren bieden we scholen en groepen verschillende activiteiten aan, van jong tot oud: wandelingen langsheen het reservaat, thematische excursies, activiteiten in het bezoekerscentrum en biologisch en chemisch wateronderzoek. (Kijk in het menu voor het volledige aanbod)

Ook in Berlare bieden we scholen en groepen een uitgebreid educatief aanbod aan: activiteiten in en rond het bezoekerscentrum Donkmeer, in onze natuurreservaten Reservaatzone Donkmeer, Paardeweide-Oost of de Scheldebroeken of zelf in het Kasteelpark van Berlare. (Opgelet, bij deze activiteiten zit geen drankje inbegrepen.)

De duur van een activiteit is maximaal 2 uur en wordt begeleid door ervaren natuurgidsen. Vanzelfsprekend passen wij ons daarbij zo goed mogelijk aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan.

1 programma (max. 2 uur) kost 4,5 euro per leerling. Boek je zowel in de voor- als in de namiddag een programma komt dit dus op 9 euro per leerling.

Uitzondering: boek je het combinatieprogramma Chemisch-Biologisch wateronderzoek (3 uur), Ecocircuit ( op vraag langer dan 2 uur) of een andere bijzondere wandeling, dan betaal je 6,5 euro per dagdeel. Vraag zeker naar de opties.

Hieronder vind je een overzicht:

prijzen gidsbeurten 2018

Extra: verschillende activiteiten aan het Donkmeer kunnen worden gecombineerd met een tochtje met overzetboot De Kooiker. Meer info op www.botenverhuur.be.

Groepsbezoeken andere reservaten

Ook in onze andere reservaten kan je een wandeling met een gids boeken. De Fondatie van Boudelo in Sinaai, de Linie in Eksaarde of de Buylaers in centrum Lokeren. Wij tonen jou er graag de weg!

Net als in het Molsbroek en in Berlare duurt de activiteit maximaal 2 uur en wordt deze begeleid door ervaren natuurgidsen. Vanzelfsprekend passen wij ons daarbij altijd aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan.

Voor scholen is de kostprijs 4,5 euro per leerling, met een minimum van 55 euro. 

Voor verenigingen en groepen bedraagt de kostprijs 50 euro per gids (max. 25 deelnemers). Hierbij is geen drankje inbegrepen. Kom je graag met je bedrijf langs in onze reservaten voor een teambuildingsactiviteit? Bekijk dan ook zeker onze mogelijkheden!

Reserveren

Neem contact op met onze medewerkers via 09 348 30 20 of vul onderstaand aanvraagformulier in. Bekijk zeker eerst goed het programma-aanbod! We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Telefoonnummer van de school of verantwoordelijke leerkracht, waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Vul hier de gewenste data of periode in. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
Vul hier het gewenste start- en einduur van de begeleide wandeling in.
Picknick na een ochtendprogramma is mogelijk tot 12.30 uur, picknick voor een namiddagprogramma is mogelijk vanaf 12.30 uur.
Wil je een gids reserveren voor een andere groep, hoger onderwijs of familie? Dat kan. Vul hier je wensen in.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag van 13 tot 17 uur en op zondag van 14 tot 18 uur.
Toggle Bar