Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Scholen en groepen

tn IMG 3388Vzw Durme wil binnen haar werkingsgebied zowel kinderen (georganiseerd in groep of in familieverband) als volwassenen laten kennis maken met de natuur. Het kloppend hart van de natuureducatieve activiteiten ligt in de bezoekerscentra Molsbroek (Lokeren) en Donkmeer (Berlare). Daarnaast begeleiden we ook groepen in onze andere reservaten binnen het werkingsgebied. Zo staat bijvoorbeeld de Fondatie van Baudelo in Sinaai bekend om zijn prachtige oude bomen, de Buylaers om zijn ooievaars en de Paardeweide (Scheldebroeken) om zijn water- en moerasvogels. Stuk voor stuk pareltjes om te bezoeken.

Vzw Durme biedt scholen een aantal standaardpakketten aan om met de natuur langs Durme, Moervaart en Schelde kennis te maken, maar er kan ook steeds een wandeling op maat samengesteld worden. Het aanbod is aangepast en gegroepeerd per leeftijd. In de menustructuur links kan je een keuze maken of je het aanbod voor het onderwijs of het aanbod voor andere doelgroepen wil bekijken.

Wil je een activiteit boeken? Neem dan tijdens de kantooruren contact  op met ons secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 09 348 30 20). Meer info over de kostprijs van een activiteit vind je links in het menu.

klschool lgschool SO
hoger andere verjaardagen

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag tussen 13 en 17 uur en op zondag tussen 14 en 18 uur.
Toggle Bar