Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Een wandeling boeken?

Groepsbezoeken Molsbroek en Berlare Donkmeer

In en rond het bezoekerscentrum Molsbroek bieden we scholen en groepen verschillende activiteiten aan, van jong tot oud: wandelingen langsheen het reservaat, thematische excursies, activiteiten in het bezoekerscentrum en biologisch en chemisch wateronderzoek. (Kijk in het menu voor het volledige aanbod)

Ook in Berlare bieden we scholen en groepen een uitgebreid educatief aanbod aan: activiteiten in bezoekerscentrum Donkmeer, onze reservaten (Reservaatzone Donkmeer en De Scheldebroeken) en in Berlarebroek (bosreservaat Agentschap Natuur en Bos). Opgelet, bij deze activiteiten zit geen drankje inbegrepen.

De duur van een activiteit is tenminste 1,5 uur en maximaal 2,5 uur en wordt begeleid door ervaren natuurgidsen. Vanzelfsprekend passen wij ons daarbij altijd aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan. Boek je zowel in de voor- als in de namiddag een programma komt dit op 9 euro per leerling.

prijzen VERJAARDAG AANGEPAST

Leerlingen van scholen uit Berlare kunnen dankzij een overeenkomst met de gemeente Berlare een wandeling boeken aan het Donkmeer voor slechts 1 euro.

Extra: verschillende activiteiten aan het Donkmeer kunnen worden gecombineerd met een tochtje met overzetboot De Kooiker. Meer info op www.botenverhuur.be

Groepsbezoeken andere reservaten

Ook in onze andere reservaten kan je een wandeling met een gids boeken. De Fondatie van Boudelo in Sinaai of De Linie in Eksaarde? Wij tonen jou er graag de weg!

Net als in het Molsbroek en in Berlare duurt de activiteit tenminste 1,5 en maximaal 2,5 uur en wordt begeleid door ervaren natuurgidsen. Vanzelfsprekend passen wij ons daarbij altijd aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan.

Voor scholen is de kostprijs 4,5 euro per leerling, met een minimum van 55 euro. 

Voor verenigingen en groepen bedraagt de kostprijs 50 euro per gids (max. ongeveer 25 deelnemers).

Reserveren

vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren
tel: 09 348 30 20
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open van dinsdag tot vrijdag tussen 13 en 17 uur en op zaterdag en zondag tussen 14 en 18 uur.
Toggle Bar