Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Verjaardagen

kroonBen je jarig en wil je je verjaardag vieren in de natuur? Word je tussen 6 (in het eerste leerjaar) en 12 jaar oud? 

Beleef dan samen met je vriendjes, vriendinnetjes en ouders een spannend avontuur. In bezoekerscentrum Molsbroek nemen de bewoners van het moeras je mee. Aan het Donkmeer kan je speciaal voor jouw verjaardag het moeras in trekken.

Per leeftijdscategorie hebben we telkens iets anders in petto.

Verjaardagstochtjes in het Molsbroek - Praktisch:

Je verjaardag vieren in het Molsbroek kan met maximum 13 kinderen samen en dit elke woensdagnamiddag gedurende de schoolperiodes en alle weeknamiddagen tijdens de schoolvakanties. De verjaardagstocht gaat door van 14.00 uur tot 16.00 uur. Brengen je ouders graag extra hapjes en drankjes mee? Dat mag! (Graag wel melden.) In het Molsbroek valt er steeds wat te beleven. Doe daarom dus steeds speelkledij aan, aangepast aan het seizoen.

Een verjaardagstochtje in bezoekerscentrum Molsbroek kost 7 euro per kind, met een minimum van 70 euro. Leden van vzw Durme betalen slechts 6 euro per kind, met een minimum van 60 euro.

Daarin zit de begeleiding met gids, een leuke en leerrijke tocht door het natuurgebied en een drankbonnetje voor elk kind, dat je in het bezoekerscentrum kan gebruiken (geopend tot 17 uur). Er wordt gevraagd dat er steeds een ouder (of volwassene) meeviert. Reserveer tijdig via 09 348 30 20 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook aan het Donkmeer kan je je verjaardag met ons vieren, ga hiervoor snel naar onderaan deze pagina!

 Feest met Trees de Pimpelmees

treesjeskofferKen je Trees de pimpelmees? Ja, Trees, niet Kees, want dat is haar vriendje, die opvalt door zijn extra blauwe petje en dat kunnen pimpelmezen heel goed zien. Weet jij hoe? En kan jij ook zo goed gekke bekken trekken? Met Trees ontdek je alles over mezen en andere gekke vogels.

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 1ste en 2de leerjaar.

 

 

Waterleven

tn verjaardag kikkerDe kikker en padden hebben een heuse tocht voor jullie voorbereid! Maar lukken alle opdrachten die ze bedachten wel? Kunnen jullie echte kikkers en padden worden? Op je tocht wordt je geholpen door de padden en kikkers van het Molsbroek. Zal het jou en je vrienden lukken om de kikkers en padden blij te maken?

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 3de en 4de leerjaar.

 

 

Moerasdetectives

tn verjaardtocht 2Ergens in het Molsbroek ligt een verrassing voor de jarige verstopt. Samen met je vrienden en vriendinnen wordt je op pad gestuurd. Ga als echte moerasdetective op onderzoek...

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 5de en 6de leerjaar.

 

 

 

Verjaarsdagsfeestjes aan het  Donkmeer - praktisch:

Je kan je verjaardag vieren met maximum 13 vriendjes en vriendinnetjes. Dit elke woensdagnammidag gedurende de schoolperiodes en alle weeknamiddagen tijdens de schoolvakanties. Rond het Donkmeer is elke dag anders. Doe daarom dus steeds speelkledij aan, aangepast aan het seizoen. Een verjaardagstocht aan het Donkmeer kost 6 euro per kind voor leden van vzw Durme (7 euro voor niet-leden), met een minimum van 60 euro (70 euro voor niet-leden). Reserveren kan je doen via 09 348 30 20 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgelet: In tegenstelling tot de verjaardagstochten in het Molsbroek bevat deze formule enkel de begeleiding met gids, geen drankje.

Moerastocht Donkmeer

koloniewandelingZowel in het zomer- als in het winterhalfjaar kunnen we een avontuurlijke moeras-bos-tocht organiseren in de omgeving van het Donkmeer in Berlare. Onze ervaring leert dat deze formule erg geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar én volwassenen met jong hart. Hoge laarzen en 'speelkleren' zullen nodig zijn. Wij spreken af aan de houten chalet bij de ingang van Nieuwdonk op een uur naar keuze. Deze boeiende tocht duurt ongeveer twee uur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag van 13 tot 17 uur en op zondag van 14 tot 18 uur.
Toggle Bar