Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Word lid

 ledentabel 2018

Schrijf vandaag nog over met vermelding van je email-adres,telefoonnummer en de namen van de gezinsleden die onder het lidmaatschap vallen.

BE52 0012 2999 0009
vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren

Waarom lid worden van vzw Durme?

Je beschermt mee de natuur in jouw buurt

Samen met jou en 2.000 andere natuurliefhebbers vormen we een sterke, regionale natuurvereniging in Waas- en Scheldeland. Dag in dag uit zetten we ons in voor biodiverse natuur voor de toekomstige generaties rond Durme, Moervaart en Schelde. We gaan voor een netwerk van grote en kleine natuur-gebieden, waarin de kleine stapstenen even belangrijk zijn als de grote gebieden.

Je beleeft meer

We brengen onze gebieden naar jou en brengen mensen met een hart voor de natuur samen. Tijdens activiteiten, cursussen, lezingen en evenementen kan je onze lokale natuurreservaten ontdekken. Topnatuur vanop de eerste rij.

Je weet meer

Onze natuurgidsen nemen je graag op sleeptouwlangs de mooiste en boeiendste plekjes. Je ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift Durme- en Schelde-land, onze nieuwsbrief en we houden jou op dehoogte van het laatste natuurnieuws uit de streek. Volg zeker ook onze website, onze facebook- of instagrampagina.

Je geeft de natuur een stem

Hoe groter onze achterban, hoe sterker onze stem klinkt. Vanuit dit draagvlak voor onze natuurlijke leefomgeving geven we input voor het lokaal en waar dat kan het bovenlokaal beleid.

 

Bovendien krijg je als lid korting in volgende deelnemende winkels:

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren of in het bezoekerscentrum Donkmeer in Berlare

gosolar  loog natuurkijkers  Logo Ik zie wat jij niet ziet1 

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum in het Molsbroek is open op woensdag van 13 tot 17 uur en op zondag van 14 tot 17 uur.
Toggle Bar