Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Bezoekerscentra Molsbroek en Donkmeer vanaf nu MOS-schakel

MOSScholen kunnen gratis gebruik maken van De Lijn om naar onze bezoekerscentra te komen

Vanaf nu zijn onze beide bezoekerscentra erkend als MOS-schakel. Een MOS-schakel is een organisatie met een educatief aanbod in verband met duurzame ontwikkeling. Educatie voor duurzame ontwikkeling (EDO) streeft ernaar dat iedereen leert denken over en werken aan een leefbare wereld, nu en in de toekomst, voor onszelf en voor anderen, hier en elders op de planeet. In onze bezoekerscentra kan je terecht voor heel wat educatieve programma's met thema's als klimaat, natuubeleving en een gezonde leefomgeving. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Scholen kunnen gratis gebruik maken van het bestaande aanbod van De Lijn als zij een MOS-schakel bezoeken voor een educatieve uitstap rond duurzaamheid. Zij vullen daarvoor een aanvraagformulier in en krijgen dan een MOS-pas die ze als vervoersbewijs kunnen gebruiken. Dit kan enkel buiten de spitsuren (op woensdag ook buiten de middagspits) en voor groepen tot 30 personen. Meer info over de MOS-passen.

Meer info over 'MOS, duurzame scholen, straffe scholen' vind je hier.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek en het bezoekerscentrum Donkmeer zijn uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. We zijn steeds bereikbaar via 09 348 30 20 en info@vzwdurme.be

Toggle Bar