Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Voorlopige coronaregeling ivm Vissen in Groot Molsbroek (vanaf 11 mei)

Beste visser, 

Om in het Groot Molsbroek te mogen vissen is een gratis hengelcontract wettelijk verplicht (Ministerieel Besluit 13/2/2020). Vanaf maandag 11 mei kan dit hengelcontract afgehaald worden tijdens de kantooruren in het Bezoekerscentrum Molsbroek, Molsbergenstraat 1, Lokeren (ingang beneden, daar dan bellen) mits vooraf telefonisch een afspraak te maken (09 348 30 20). Uw visverlof en identiteitskaart meebrengen.

Een hengelcontract kan ook digitaal worden bekomen. Hiervoor stuurt u een mail met uw visverlof en identiteitskaart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. De visser vraagt het contract aan met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Die aanvraag mag ook gebeuren via het mailadres van een andere persoon. De aanvraag gebeurt met vermelding van de naam en het adres van de visser en in bijlage een scan of een foto of een digitale versie van zijn visverlof en van de rugzijde van de identiteitkaart (Rijksregisternummer staat daarop en dient genoteerd op het contract).

2. Dan wordt in het secretariaat van vzw Durme een genummerd hengelcontract ingevuld met de gegevens van de visser en dit ingevulde hengelcontract wordt dan via het door de visser gebruikte mailadres in pdf teruggemaild. Let op: dit document is dan nog niet ondertekend voor de vzw Durme door de conservator van 'Groot Molsbroek'. Het is dan nog onvolledig en niet geldig om te vissen.

3. De visser heeft twee mogelijkheden met dit toegezonden onvolledige contract: ofwel dit uitprinten en ondertekenen en dan inscannen en terugmailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ofwel dit met officiële digitale handtekening via ID-kaart digitaal ondertekenen en dan terugmailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan wordt dit voor vzw Durme ondertekend en wordt dat volledige contract naar het door de visser gebruikte mailadres teruggemaild. En er blijft een rechtsgeldig dubbel van het hengelcontract, getekend door beide partijen, bewaard bij vzw Durme. 4. De visser dient dit volledige contract nog uit te printen en steeds bij zich te hebben als hij hier komt vissen, om het te kunnen tonen bij gebeurlijke controle door stewards, natuurinspectie, politie of conservators.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek is uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. De infodesk van bezoekerscentrum Donkmeer is terug open vanaf 7 december (gesloten tussen Kerst en Nieuw). Bekijk hier de openingsuren. We zijn steeds bereikbaar via 09 348 30 20 en info@vzwdurme.be

Toggle Bar