Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Bezoekerscentra openen opnieuw op 1 juli, ook activiteiten gaan opnieuw door

durme zonsopgangDe corona-maatregelen worden beetje bij beetje versoepeld, en dus volgen ook onze activiteiten en bezoekerscentra. Vanaf 1 juli 2020 zullen onze beide bezoekerscentra (Molsbroek en Donkmeer) opnieuw geopend zijn voor het brede publiek, en zullen onze buitenactiviteiten terug kunnen doorgaan. U kan de openingsuren en onze activiteitenkalender hier checken.

Wij vragen u om de  geafficheerde veiligheidsmaatregelen strikt op te volgen (ivm wandelrichting, afstand, ontsmetten van handen, contactloos betalen enz.). Onze onthaalvrijwilligers en gidsen  zullen u steeds met open armen (figuurlijk dan) ontvangen en uw vragen beantwoorden. Hou zeker onze website en onze activiteitenkalender in de gaten voor de laatste info en richtlijnen. Zo willen we u vragen om vooraf in te schrijven voor een activiteit waaraan u wil deelnemen. De inschrijvingsformulieren vindt u binnenkort terug op de pagina van de activiteit zelf.

Ook het secretariaat is tijdens de kantooruren weer permanent bemand. Heeft u vragen? Dan is de veiligste manier nog steeds om ons via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te contacteren, maar telefonisch is ook mogelijk. U kan indien nodig een afspraak maken om langs te komen op kantoor.

We hopen elkaar binnenkort in goede gezondheid terug te zien.  Blijf voorzichtig en draag zorg voor elkaar en de natuur!

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum Molsbroek is open op zaterdag tot zondag van 14 tot 18 uur en van dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 uur.

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.
Toggle Bar