Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

UPDATE Corona-maatregelen

elvirawandelingUPDATE - De corona-maatregelen worden terug verstrengd in het belang van onze maatschappij. Vanaf 20 oktober 2020 zullen onze bezoekerscentra Molsbroek en Donkmeer tijdelijk terug gesloten zijn. Ook zijn wij genoodzaakt om al onze activiteiten te annuleren of uit te stellen naar een latere datum. Dit geldt al zeker voor de activiteiten t.e.m. 23 novemeber.

Was je reeds ingeschreven voor één van de komende wandelingen? Dan ontvang je komende dagen zeker ook een persoonlijk mailtje van ons. Toch niets gekregen? Contacteer ons dan zeker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze natuurgebieden blijven wel geopend, trek er dus op uit in een reservaat in jouw buurt en geniet van de natuur op een veilige manier. Het secretariaat is tijdens de kantooruren permanent (mits lage bezetting) bemand. Heeft u vragen? Dan is de veiligste manier nog steeds om ons via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te contacteren, maar telefonisch (09 348 30 20) is ook mogelijk. We hopen elkaar binnenkort in goede gezondheid terug te zien.

Knipselblijfgezond

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek en het bezoekerscentrum Donkmeer zijn uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. We zijn steeds bereikbaar via 09 348 30 20 en info@vzwdurme.be

Toggle Bar