Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Gloednieuwe ambassadeur Begijn Le Bleu verklaart bezoekerscentra terug voor geopend

DSC 5136 webwebWelkom! Vanaf 1 juli gaan onze activiteiten in open lucht te terug door (mits inschrijving) én zijn onze bezoekerscentra Molsbroek en Donkmeer terug geopend voor bezoekers. Je kan er terecht voor meer info over de natuur in de streek, wandel- en fietsroutes en in het Molsbroek is ook het terras terug geopend voor een verfrissend drankje. Hier vind je openingsuren terug. Hou je zeker rekening met de geldende corona-maatregelen? Deze hangen geafficheerd in de bezoekerscentra zelf.

Begijn Le Bleu, komiek, gepassioneerd vogelaar en natuurliefhebber , kondigt in een filmpje dat vandaag op de sociale media verscheen, de heropening aan. Daarnaast heeft hij nog fantastisch nieuws: hij wordt ambassadeur van vzw Durme! Begijn Le Bleu heeft besloten zich te engageren als ambassadeur van vzw Durme omdat hij volledig achter het verhaal en de werking van vzw Durme staat. Meer nog, volgende week doet hij een bijzondere oproep...

Hou ons in de gaten...

Welkom Begijn!

 

 

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Kom eens langs! Het bezoekerscentrum Molsbroek is open op zaterdag tot zondag van 14 tot 18 uur en van dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 uur.

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.
Toggle Bar