Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Vacature: Halftijds onderhoudsmedewerk(st)er bezoekerscentrum Molsbroek

teamfoto 2018We zoeken een handige duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt en zelfstandig kan werken in het Bezoekerscentrum Molsbroek (Lokeren). De functie houdt verschillende taken in, zoals het onderhoud van het gebouw en de directe omgeving (poetsen, kleine klusjes en onderhoud,...) en een algemene ondersteuning van de werking (boodschappen, materialenbeheer,...). Je maakt je eigen planning en werkt zelfstandig, en daarnaast ondersteun je het team waar je deel van uitmaakt in de uitvoering van hun logistieke en uitvoerende taken.

Ben jij handig, hou je graag je omgeving netjes en hou je van veel afwisseling? Dan is deze job bij natuurvereniging vzw Durme misschien iets voor jou!

Praktisch:

  • Geen specifieke studievereisten, wel moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B.
  • Contract van onbepaalde duur, ingang: 1 september 2020
  • 19 uur (deeltijds), Brutoloon 10,95 euro per uur
  • (Beperkte) ervaring gevraagd

Solliciteren kan tot 12 augustus met motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vermelden van relevante werkervaring.

Voor meer info kan je steeds terecht op het secretariaat via 09 348 30 20 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Het bezoekerscentrum Molsbroek is open op woensdag van 13 tot 17 uur en op zondag van 14 tot 18 uur.

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 13.30 tot 17 uur.

Toggle Bar