lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
AFGELAST Provinciale infonamiddag Vogelbescherming Vlaanderen
11 apr 2020 om 14.00 uur

Activiteit van Vogelbescherming Vlaanderen

Dompel jezelf onder in de wondere vrijwilligerswereld van Vogelbescherming Vlaanderen vzw

Wees welkom op één van onze provinciale infonamiddagen, want daar doen we onze vrijwilligerswerking en inhoud van onze campagnes uit de doeken. Als kers op de taart kunnen er vogelbeschermengelen van de provinciale afdeling aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen.

Wens je jezelf onder te dompelen in onze vrijwilligerswerking op een natuurrijke toplocatie? Ontdek hieronder nuttige informatie over de infonamiddag voor jouw provincie, reserveer alvast de datum in jouw agenda en schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

› Oost-vlaanderen: zaterdag 11 april 2020 van 14u tot 16u30, Molsbroek te Lokeren
› West-Vlaanderen: zaterdag 25 april 2020 van 14u tot 16u30, De Blankaart te Diksmuide
› Vlaams-Brabant: zaterdag 16 mei 2020 van 14u tot 16u30, Groene Vallei te Erps-Kwerps
› Antwerpen: zaterdag 13 juni 2020 van 14u tot 16u30, Boshuis Ravels te Ravels
› Limburg: zaterdag 27 juni 2020 van 14u tot 16u30, Schulensmeer te Lummen

 

De provinciale afdelingen zijn de satellieten van Vogelbescherming Vlaanderen. Ze zijn opgebouwd uit vrijwilligers – onze vogelbeschermengelen – die onze oren en ogen in het veld vormen. Ze zetten zich in om de huidige campagnes ‘Roofvogels zijn geen showbeesten’, ‘Alleen uilen kopen echte uilen’, ‘Schiet in actie’ en andere toekomstige campagnes uit te dragen.

Ook jij kan in één van onze afdelingen schitteren en jouw vrije tijd uiterst nuttig besteden ten voordele van de wilde, inheemse fauna. Wij zoeken tientallen vogelbeschermengelen om elk van onze provinciale afdelingen te versterken. Meer info vind je via vogelbeschermengel.be of stuur ons vrijblijvend een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afspraak: 14 uur, Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een activiteit van Vogelbescherming Vlaanderen