lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
10de Taartenfestijn: corona-proof Take Away!
11 okt 2020 om 14.00 uur

Al een decennium lang gaat taart eten en de natuur steunen hand in hand bij vzw Durme. En dat willen we in deze corona-tijden graag doorzetten. Want meer dan ooit hebben we verbinding, natuur én taart nodig! Een klassiek taartenfestijn met overvol terras en dijk is natuurlijk niet mogelijk, maar we bieden heel graag een afhaalmogelijkheid aan, in combinatie met beperkte zitmogelijkheden buiten, rond het bezoekerscentrum. Tussen 14 en 18 uur kan je op een veilige manier, op de dijk voor het bezoekerscentrum, een stuk (of meerdere ;)) komen ophalen. Ben je van plan om veel stukken te kopen? Laat dan even iets weten, dan houden we die zeker voor jou opzij. Alle taarten zijn vers gebakken door onze vrijwilligers. Per verkocht stuk (3€) kunnen wij 1 m² natuur aankopen en beschermen. Kom jij ook naar deze feesteditie

ps. Vergeet je mondmasker niet! Betalen kan via Payconic of cash (liefst gepast).

Afspraak: 14 uur tot 18 uur aan bezoekerscentrum Molsbroek 
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wil je zelf een taart bakken die wij mogen verkopen, of verkoop je ze graag zelf aan familie en vrienden en stort je de opbrengst door naar ons? Laat het ons weten! Zo zorgen we samen voor een heerlijke dag vol taart en plezier. Omdat we het verdiend hebben!
Mail naar Dorien (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer info.