lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling in je bubbel: Levende riviernatuur
1 mrt 2021 om 14.30 uur

 Gids Marieke kadert het Molsbroek in het herstel van de natuur langs de Durme. Kom meer te weten over de dieren en bomen die aangepast zijn aan het leven in moerassen en waterplassen  Via de uitgestippelde wandeling met boeiende weetjes kan je in je eigen bubbel en via de wandelapp RouteYou toch op verkenning. Je hebt je gids gewoon mee in je broekzak. Je volgt het plannetje en komt onderweg heel wat te weten over het Molsbroek via de 'bezienswaardigheden' die aangegeven staat op boeiende plekken langs je wandelroute. Geniet ervan!

 

> Deze wandeling zal beschikbaar zijn vanaf 1 maart. wil je nu al op uit trekken? Neem dan een kijkje in de maandwandeling van februari!

 

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. INschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 14.30 uur aan het terras voor Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20