lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Gratieboswandeling *afgelast*
28 mrt 2021 om 14.00 uur

Genieten van de kalmte en stilte van dit unieke gebied op de grens van Zele en Berlare.

Wij wandelen door wilde bossen en langs mooie waterpartijen. Tussendoor vertelt gids Nico over de geschiedenis en andere merkwaardigheden over deze pracht in onze achtertuin.

Afstand 6 km langs en door de prachtige natuur van de gratiebossen en omgeving.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 14:00 u, kruispunt Gentsesteenweg & Jan Praetstraat in Zele. Einde omstreeks 16:30u
Meer info: Nico Cougé, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.