lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
UITGESTELD Bushcraft voor kinderen (8 tem 12j) in de Reservaatzone Donkmeer
14 apr 2021 om 14.00 uur

Opgelet: Deze workshop gaat niet door wegens de huidige corona-cijfers. We bekijken de mogelijkheden om deze te verplaatsen naar een latere datum.

Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Je leert verschillende technieken om in het wild te kunnen overleven. Wil je droog zitten al het regent of wil je zonder aansteker of lucifers een vuurtje leren maken tegen de kou? Na deze workshop kan jij dit ook!

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. INschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

  

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: om 14u (tot 17u) aan de Scheve Villa, Donklaan 7, 9290 Berlare
Meer info: Inschrijven via bovenstaand formulier. Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Prijs: €6/kind
Opgelet, al onze activiteiten zijn onder voorbehoud. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuwe.