lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
VOLZET Vroege ochtendwandeling in de Fondatie
1 mei 2021 om 5.00 uur

 Een mooie jaarlijkse traditie, onze vroegochtendwandeling op 1 mei. Ben jij er dit jaar bij? Conservator Tommy neemt ons mee door dit prachtige stiltegebied, onder het begeleidend orkest van zangvogels. Puur genieten.

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Deze wandeling is volzet.

Afspraak: 5.00 uur aan de kruising van de Liniedreef en de Weimanstraat
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20