lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Ridderwandeling in de Eendekooi
9 mei 2021 om 14.00 uur

Wandeling naar de Eendenkooi: wat was die eigenlijk en waarvoor diende zij? Hoe komen bomen aan hun naam en waarom staan die zo stevig in de grond? Danken sommige planten hun naam aan een ridder? Hebben hier ooit kaboutertjes en elfjes rondgezworven? Je komt het allemaal te weten tijdens de wandeling van ridder Nico! Als het weer het toelaat stapt er misschien een echte ridder mee! Een spannend avontuur voor kinderen tussen 6 en 12. Ouders en grootouders natuurlijk ook van harte welkom.

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 14 uur aan het ‘brugsken’ (Donklaan thv nr. 73). Einde voorzien rond 15.30 uur.
Meer info: Nico Cougé, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 97 60 41