lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling: Wilde kruiden in het Molsbroek
1 aug 2021 om 14.30 uur

Moerasvlakte

"Onkruid vergaat niet?" Neen, onkruid bestaat niet! Onkruiden zijn enkel maar kruiden waarvan je het nut en de schoonheid nog niet hebt ontdekt. Wist je dat brandnetels levensnoodzakelijk zijn voor sommige prachtige vlindersoorten? En dat je van paardenbloemen heerlijke siroop of confituur kan maken?
Tijdens deze gidstocht staan de (on)kruiden in het Molsbroek centraal. We staan stil bij allerlei planten waar enorm veel over te vertellen en leren valt. We voorzien alweer een boeiende ervaring!

  Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur.
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Afspraak: 14.30 uur aan het terras voor Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info:  Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.