lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteitenoverzicht

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Visstandonderzoek in de Paardeweide
29 aug 2021 om 9.30 uur

Ism het ANB voerde vzw Durme gedurende een aantal jaar visstandonderzoek uit. Dit project is reeds enige tijd afgelopen, maar speciaal voor deze excursie zetten we een grote fuik uit en bekijken we de vangsten.

Ondertussen kom je ook meer te weten over het rijke natuurleven op en om het gebied.

  Inschrijven verplicht via donkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur.
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Afspraak: 9.30 uur aan het Oud Brughuys, Brugstraat 55 in Berlare (nabij Schoonaardebrug).
Meer info: Jan Maertens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.