lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
CultuurStart Berlare
2 sept 2018 om 14.00 uur

De CultuurStart, de opvolger van Berlare Cultoert, staat volledig in het teken van ervaren en beleven. Kinderen vanaf twee jaar kunnen zich naar hartenlust uitleven, maar ook grotere kinderen zullen hun zintuigen kunnen testen. Doen, voelen, ruiken, ervaren en beleven!

De boomgaard van het kasteel wordt omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen. Een greep uit het aanbod: Een speelplaats vol hersenspelletjes, een mini-ontdekkingsreis via inventief papiertheater, een boekingskantoor voor kleine intieme dag-droom-reisjes,...

Je mag zelfs op je blote voeten komen, want vzw Durme legt een blotevoetenpad aan zodat iedereen het ultieme gevoel van vrijheid kan ervaren. De grotere durvers kunnen griezelen in het kasteel. Samen met Les Zerkiens ontdek je de angsten die in en rond de muren van het kasteel dwalen. Theater Tieret fileert in een betoverend tentje met uiterste precisie al uw dromen, hersenspinselsmijmeringen en verzuchtingen. Dit pareltje locatietheater duurt een kwartiertje. De theaters spelen diverse keren voor kleine groepjes. De woordklas van de KUNSTacademie zal iedereen op tijd en stond doorverwijzen naar de juiste bestemming en ervaring. Afsluiten doen we om 17 uur op de knotsgekke liedjes van Meneer Beer en de woeste wolven.

Berlare Cultoert is een activiteit die zich vooral richt op families met kinderen.

Afspraak: Kasteelpark Berlare
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.