lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
AFGELAST Soortenzoekdag Hamme
6 juni 2020 om 13.30 uur

Zaterdag 6 juni en 22 augustus

i.s.m. WAKONA en Natuurpunt Waasland 

We bezoeken dit jaar een nog weinig onderzocht gebied, namelijk de nieuw aangekochte bossen langsheen de Schelde te Moerzeke-Hamme. Daarom opteren we er voor om er meteen 2 soortenzoekdagen te laten doorgaan. Op verschillende tijdstippen kan je immers ook andere soorten vinden.

Samen met specialisten in planten, mossen, paddenstoelen, insecten, libellen, dagvlinders, muizen, vleermuizen, nachtvlinders, zoogdieren… kan je er op ontdekking gaan, je kennis aanscherpen en genieten van de natuur!

We starten om 13.30 uur en gaan door tot in de late uurtjes. Je kan komen en gaan wanneer je wil. Wie wil kan 's avonds samen gezellig iets blijven eten (te bestellen op moment zelf). Voor de avondactiviteiten (muizen, vleermuizen, nachtvlinders) verzamelen we om 21 uur.

 

Afspraak: vanaf 13.30 uur aan ‘Meyerstreek’ te Moerzeke. (parkeren op parking aan de Gespoelde Put,einde van de Grootbroekstraat)
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Tom Neels (0485 61 80 35)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Frans Van Havermaet (0499 73 35 14) of op de website www.wakona.be (zie hier voor laatste info).