lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
CORONA-PROOF: Knijtenwandeling
22 aug 2020 om 18.00 uur

knijtWie langs het water woont, weet dat insecten erbij horen. Maar de muggenplaag die Schellebelle en Uitbergen sinds 2018 teistert is toch van een ander kaliber. Wie zijn de boosdoeners, deze kleine knijten? Waar komen ze vandaan? En waarom voelen ze zich zo goed thuis in de Wijmeers? Natuurgids Dimitri Neyt woont zelf aan de Schelde. Hij neemt je in de vroege avond mee door het mooie natuurgebied. Lange broek en dito mouwen zijn aanbevolen!

 

 

Algemene corona-richtlijnen

Vanaf 1 juli gaan onze activiteiten in open lucht terug door. Om de veiligheid van iedereen te garanderen willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven is verplicht. Mail hiervoor naar onderstaand mail adres.
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

 

INSCHRIJVEN VERPLICHT: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Afspraak: Afspraak: 18 uur aan Schellebelle-veer (kant dorp) in 9260 Schellebelle
Meer info: Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.