lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Kindercursus in de Fondatie: Griezelen en grollen
24 okt 2020 om 10.00 uur

In de week voor halloween is het griezelen geblazen in de Fondatie van Boudelo. Wil jij graag de bewoners van de Fondatie van Boudelo beter te leren kennen en heb je zin om mee te griezelen in de donkere bossen? Schrijf je dan snel in!

 

 Fondatieactie

Dit jaar willen we samen met jou, natuurliefhebber of buurtbewoner, de kaap van 100 hectare beschermde natuur in de Fondatie behalen. Want dit prachtige gebied verdiend een extra duwtje in de rug. Daarom organiseren we een fondsenwerfactie en tal van activiteiten. Zo kunnen we samen de Fondatie laten groeien tot het grootste (en misschien wel mooiste?) reservaat van vzw Durme. Doe je mee?

Dat kan heel eenvoudig:

  • Doe een gift op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme) en steun de natuur. Wist je dat giften in 2020 utizonderlijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn vanaf 40euro? Wil je dus echt 40euro storten, schrijf dan 100 euro over, en recupereer 60 euro via je  belastingen. Bedankt!
  • Doe mee aan onze activiteiten, zoals deze kindercursus. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar de actie.

Meer info over het reservaat vind je hier.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten in open lucht gaan terug door. Om de veiligheid van iedereen te garanderen willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. INschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

  

straat, gemeente
Telefoonnummer van een ouder waarop we jullie steeds kunnen bereiken.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Afspraak: 10 uur aan het Fondatieschuurtje (ter hoogte van de Cadzandstraat 2-4 - plannetje volgt na inschrijving).
Meer info:
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 20 euro voor leden, 25 euro voor niet leden. Einde voorzien rond 16 uur. Vergeet je picknick niet en warme kledij niet, wij voorzien een 4uurtje.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.