lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Dag van de Stilte in de Fondatie van Boudelo
25 okt 2020 om 0.00 uur

ism   Provincie    Oost-Vlaanderen, vzw   WaerbekeOpen ruimteproject   Moervaartvallei 

Als we de klok een uurtje terug draaien gebruiken we dat om te genieten van de stilte in de natuur. De   Fondatie  van  Boudelo  is hier ideaal voor. Trek er op uit met je eigen bubbel, en sta stil bij de verschillende aspecten van stilte, leer meer over het wetenschappelijk onderzoek dat momenteel loopt in de Moervaartvallei en meet het huidige geluidsniveau.

Hier kan je de wandelroute downloaden (via RouteYou). Onderweg kom je heel wat interessante punten tegen (bezienswaardigheden), waar we je graag meer vertellen over  de stilte. Een gids in je broekzak!

De wandeling blijft doorlopend beschikbaar, maar tussen 25 okotber en 1 november 2020 kan je deelnemer aan de wedstrijd. Zo maak je kans op een mooie prijs.

 

Fondatieactie

Dit jaar willen we samen met jou, natuurliefhebber of buurtbewoner, de kaap van 100 hectare beschermde natuur in de Fondatie behalen. Want dit prachtige gebied verdiend een extra duwtje in de rug. Daarom organiseren we een fondsenwerfactie en tal van activiteiten. Zo kunnen we samen de Fondatie laten groeien tot het grootste (en misschien wel mooiste?) reservaat van vzw Durme. Doe je mee?

Dat kan heel eenvoudig:

  • Doe een gift op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme) en steun de natuur. Wist je dat giften in 2020 utizonderlijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn vanaf 40euro? Wil je dus echt 40euro storten, schrijf dan 100 euro over, en recupereer 60 euro via je  belastingen. Bedankt!
  • Doe mee aan onze activiteiten. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar de actie.

Meer info over het reservaat vind je hier.

Logo OVL BL 2PMSMV001 Logo Moervaart Def CMYK

Afspraak: aan de kruising van de Liniedreef en de Weimanstraat
Meer info: vrij toegankelijk voor iedereen, ook geschikt voor gezinnen met kinderen.
Meer info bij Sarah (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)