lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
*UITGESTELD* Ontdek de Fondatie: Op stap met de conservators
31 okt 2020 om 9.30 uur

Dit jaar willen we samen met jou, natuurliefhebber of buurtbewoner, de kaap van 100 hectare beschermde natuur in de Fondatie behalen. Want dit prachtige gebied verdiend een extra duwtje in de rug. Daarom organiseren we een fondsenwerfactie en tal van activiteiten. Zo kunnen we samen de Fondatie laten groeien tot het grootste (en misschien wel mooiste?) reservaat van vzw Durme. Doe je mee?

Dat kan heel eenvoudig:

  • Doe een gift op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme) en steun de natuur. Wist je dat giften in 2020 utizonderlijk 60% fiscaal aftrekbaar zijn vanaf 40euro? Wil je dus echt 40euro storten, schrijf dan 100 euro over, en recupereer 60 euro via je  belastingen. Bedankt!
  • Doe mee aan onze activiteiten. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar de actie.

Meer info over het reservaat vind je hier.

Ontdek de Fondatie: Op stap met de conservators

Conservators Tommy en Jo kennen de Fondatie van Boudelo als hun broekzak. Graag nemen ze je mee op sleeptouw en vertellen je alles over het werk achter de schermen, de bijzondere soorten die er voorkomen en de uitdagingen van dit gebied. Een unieke blik op het reservaat!

Afspraak: 9.30 uur aan de kruising van de Liniedreef en de Weimanstraat.
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven via het formulier is verplicht.
Deelname kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 14 jaar.
De opbrengst gaat integraal naar de Fondatieactie.
Betalen is mogelijk via overschrijving op BE52 0012 2999 0009 met vermelding van je naam en de activiteit.

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten in open lucht gaan terug door. Om de veiligheid van iedereen te garanderen willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 9.30 uur aan de kruising van de Liniedreef en de Weimanstraat.
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 65 09 72 (Jo Vervaet). Inschrijven via het formulier is verplicht.