lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling in je bubbel: Winter in het Molsbroek
7 feb 2021 om 14.30 uur

Geniet van de rust in het winterse landschap van het Molsbroek. Kom te weten welke soorten hier voorkomen en op welke manier ze zich klaarmaken voor een nieuwe lente.   

Opgelet, deze wandeling maak je met je eigen bubbel, via een uitgestippelde route via RouteYou. Vanaf 1 febrauri kan je deze hier vinden. Ze blijft heel februari beschikbaar.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. INschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 11.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Afspraak: 14.30 uur aan het terras voor Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20