lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
CORONA-PROOF Natuur voor dummies
20 juni 2021 om 10.00 uur

Je gaat graag wandelen in de natuur maar vindt dat je er niets van kent en hebt er reeds aan gedacht alleen of met je gezin eens aan een door een gids begeleide natuurwandeling deel te nemen maar je vindt de drempel nogal hoog. Je hebt een beetje schrik dat zo een in het donkergroen uitgedoste en meestal met een serieuze hoed op het hoofd wandelende natuur encyclopedie je zal overdonderen of je hebt schrik dat je wandelconditie te wensen overlaat. Tijdens deze korte wandeling van 4 km aan rustig tempo zal je ervaren dat een natuurgids, niet in het donkergroen, best een aangename rustige mens is die je op een eenvoudige en klare wijze de eerste stappen van echte natuurbeleving kan bijbrengen. Wedden dat wanneer je een wandeling die je reeds ettelijke keren gedaan hebt in de toekomst veel intenser zal beleven en dat je versteld zal staan van al die mooie kleine dingen die je vroeger steeds voorbijliep zonder ze op te merken?

Algemene corona-richtlijnen

Om de veiligheid van iedereen te garanderen willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Afspraak: op het einde Zandstraat, kruispunt Bareldonkstraatje en Gemeentestraatje.
Meer info: Inlichtingen en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 97 60 41