lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Wilde kruiden wandeling
4 juli 2021 om 14.00 uur

"Onkruid vergaat niet?" Neen, onkruid bestaat niet! Onkruiden zijn enkel maar kruiden waarvan je het nut en de schoonheid nog niet hebt ontdekt. Wist je dat brandnetels levensnoodzakelijk zijn voor sommige prachtige vlindersoorten? En dat je van paardenbloemen heerlijke siroop of confituur kan maken?
Op zondag 4 juli staan de (on)kruiden in de buurt van de Donk centraal. We staan stil bij een tiental planten waar enorm veel over te vertellen en leren valt. We voorzien alweer een boeiende ervaring!

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 14 uur aan de 'houten chalet' (ingang Nieuwdonk)
Meer info:
Raf Demeyer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.