lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Excursie in een vlinderhotspot
18 juli 2021 om 14.00 uur

Onze stilaan traditionele dagvlinderexcursie. Berlare is één van de meeste bekende vlinderhotspots in Oost-Vlaanderen. Vandaag neemt vlinderexpert Thomas je mee.

Tip: muggencreme, en zelf bij mooi weer is een lange broek aan te raden. Minder geschikt voor kinderwagens.

  Inschrijven verplicht via donkDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur. 
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Afspraak: 14 uur aan de Sint-Rochuskapel, kruising Moleneindestraat en Veulaerestraat in Uitbergen
Meer info: vlindergids: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497 23 72 47
Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers.