lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling oktober: De comeback van bever en otter in het Molsbroek
3 okt 2021 om 14.30 uur

RM Otter 2453Na jarenlange afwezigheid, zijn er sinds 2012 terug bevers gespot in het Groot Molsbroek. Dat was uiteraard fantastisch nieuws. Dat enkele jaren later in 2020 ook een otter zou waargenomen worden, maakte onze stoutste dromen werkelijkheid.

Gids Caroline neemt jullie mee op een wandeling in Groot Molsbroek en zal jullie meer vertellen over de levenswijze van bever en otter.

De wandeling is geschikt voor jong en oud.

 

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: 14.30 uur aan het terras voor Bezoekerscentrum Molsbroek (Molsbergenstraat 1, Lokeren)
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20