lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Sterrenkijkavond Molsbroek
13 nov 2021 om 19.00 uur

Zag je al eens de kraters op de maan? De mensen van de Vereniging voor Sterrenkunde Scheldeland komen op bezoek, en met hun telescopen maken we er een gezellige sterrenkijkavond van. In het bezoekerscentrum kan je tussendoor even opwarmen bij een drankje of wegdromen bij een presentatie over het heelal.

Algemene corona-richtlijnen

Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Hou steeds onze website in de gaten voor het laatste nieuws. Als de activiteit mag doorgaan, en om de veiligheid van iedereen te garanderen, willen we vragen om met onderstaande rekening te houden:

  • Vooraf inschrijven via de website is verplicht. Inschrijven kan tot vrijdag voorafgaand aan de activiteit, 10.30 uur. Gebruik hiervoor onderstaand formulier
  • Houd tijdens de wandeling zo veel mogelijk afstand van elkaar, waar mogelijk liefst 1,5 meter (met uitzondering van je eigen bubbel).
  • Alle deelnemers zijn verplicht om een mondmasker te dragen. Neem je eigen handgel mee om bij aanvang en eventueel tussendoor je handen te ontsmetten. 
  • Volg de richtlijnen van de gids strikt op.

Geniet van de natuur!

Inschrijven via deze link:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Afspraak: vanaf 19 uur in bezoekerscentrum Molsbroek
Meer info: Thomas Van Lancker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20. Deze activiteit is gratis, voor jong en oud.