lid-gift-nieuwsbrief (2)

Activiteiten

Per maand Per week Zoeken Ga naar maand
Natuur voor beginners
19 juni 2022 om 14.00 uur

Je gaat graag wandelen in de natuur maar weet niet altijd wat je ziet of hoort. Je hebt er reeds aan gedacht alleen of met je gezin eens aan een door een gids begeleide natuurwandeling deel te nemen maar je vindt de drempel nogal hoog. Of je hebt schrik dat zo een - vaak in het donkergroen uitgedoste en meestal met een serieuze hoed op het hoofd - wandelende natuur encyclopedie je zal overdonderen? Gen nood! Tijdens deze korte wandeling van 4,5 km aan rustig tempo zal je ervaren dat een natuurgids - deze keer niet in donkergroene kledij ;-) - best een aangename rustige mens is die je op een eenvoudige en klare wijze de eerste stappen van echte natuurbeleving kan bijbrengen.

Wedden dat je jouw toekomstige wandelingen veel intenser zal beleven en dat je versteld zal staan van al die mooie kleine dingen die je vroeger steeds voorbijliep zonder ze op te merken?

Gids Nico laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met ons natuurschoon.

Afspraak: Einde parking Nieuwdonk thv fietsstalling
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 474 97 60 41.
Bij voorkeur inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Stevig schoeisel is aan te raden. Toegankelijk voor rolstoel en kinderwagen.