Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Onze Bezoekerscentra

Vzw Durme heeft twee bezoekerscentra (onthaalpoorten) waar je vanalles kan leren over de natuur, onze reservaten en hun geschiedenis, en de planten en dieren die er voorkomen. Neem eerst een kijkje binnen, om dan buiten veel meer te zien!

Onze bezoekercentra zijn gemakkelijk te bereiken: zowel al wandelend en met de fiets, met de auto of het openbaar vervoer.

Opgelet! Op dit moment zijn afwijkende openingsuren mogelijk, vanwegen de COVID-19maatregelen. Check de paarse balk bovenaan deze website voor de huidige openingsuren of bel naar ons secretariaat op 09 348 30 20. Onze excuses voor het ongemak.

Bezoekerscentrum Molsbroek

tn IMG 0024

Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren
tel: 09 348 30 20
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis toegankelijk. Op aanvraag geleide bezoeken voor groepen en scholen.

Het bezoekerscentrum biedt de bezoekers een permanente tentoonstelling over de natuur uit de eigen regio, over de geschiedenis van het landschap, over de werking van vzw Durme, dia- en videovoorstellingen en interactieve presentaties.
Als het bezoekerscentrum gesloten is kan je altijd terecht aan ons 24-uren informatie-punt voor folders en informatie.


Testte je ons blote voeten pad al? Het ligt in de insectentuin (naast het bezoekerscentrum) en is altijd open voor het publiek. Veel plezier!

 

Openingsuren

van 1 februari tot 31 mei : zon- en feestdagen van 14 tot 18 uur, elke woensdag van 13 tot 17 uur.
van 1 juni tot 15 september van zaterdag tot zondag van 14 tot 18 uur, van dinsdag tot vrijdag van 13 tot 17 uur.
van 16 september tot 31 oktober : zondag van 14 tot 18 uur, elke woensdag van 13 tot 17 uur.
van 1 november tot 31 januari : zondag van 14 tot 17 uur, elke woensdag van 13 tot 17 uur.

 Zin om er onder deskundige begeleiding op uit te trekken? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20 voor meer info over begeleide bezoeken.

 

Bezoekerscentrum Donkmeer

toeristisch infokantoor

Donklaan 123
9290 Berlare
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis toegankelijk. Op aanvraag geleide bezoeken voor groepen en scholen

Meer te weten komen over de historiek en de fauna en flora van deze bijzondere streek? Neem dan een kijkje in het gloednieuwe bezoekerscentrum Donkmeer. Via interactieve schermen, boeiende filmpjes en een reis door de tijd kom je meer te weten over de natuur en de toeristische trekpleisters in Berlare.

Openingsuren

Bezoekerscentrum Donkmeer is elke dag open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur. Gesloten tussen kerst en nieuwjaar.

Zin om er onder deskundige begeleiding op uit te trekken? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20 voor meer info over begeleide bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek is uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen.

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.
Toggle Bar