Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Onze Bezoekerscentra

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vzw Durme heeft twee bezoekerscentra (onthaalpoorten) waar je vanalles kan leren over de natuur, onze reservaten en hun geschiedenis, en de planten en dieren die er voorkomen. Neem eerst een kijkje binnen, om dan buiten veel meer te zien!

Onze bezoekercentra zijn gemakkelijk te bereiken: zowel al wandelend en met de fiets, met de auto of het openbaar vervoer.

Opgelet! Ook in onze bezoekerscentra zijn corona-maatregelen van toepassing. Hou steeds afstand en respecteer de geafficheerde maatregelen voor jouw gezondheid én die van onze medewerkers. Bedankt!

Bezoekerscentrum Molsbroek

tn IMG 0024

Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren
tel: 09 348 30 20
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis toegankelijk. Op aanvraag geleide bezoeken voor groepen en scholen.

Het bezoekerscentrum biedt de bezoekers een permanente tentoonstelling over de natuur uit de eigen regio, over de geschiedenis van het landschap, over de werking van vzw Durme, dia- en videovoorstellingen en interactieve presentaties.
Als het bezoekerscentrum gesloten is kan je altijd terecht aan ons 24-uren informatie-punt voor folders en informatie.


Testte je ons blote voeten pad al? Het ligt in de insectentuin (naast het bezoekerscentrum) en is altijd open voor het publiek. Veel plezier!

Openingsuren

1 februari tot 31 mei:
Woensdag: 13 - 17 uur
Zon- en feestdagen: 14 - 18 uur

1 juni tot 15 september:
Dinsdag tot vrijdag: 13 - 17 uur
Zaterdag en zondag: 14 - 18 uur

16 september tot 31 oktober:
Woensdag: 13 - 17 uur
Zondag: 14 - 18 uur

1 november tot 31 januari:
Woensdag: 13 - 17 uur
Zondag: 14 - 17 uur

 Zin om er onder deskundige begeleiding op uit te trekken? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20 voor meer info over begeleide bezoeken.

 

Bezoekerscentrum Donkmeer

toeristisch infokantoor

Donklaan 123
9290 Berlare
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gratis toegankelijk. Op aanvraag geleide bezoeken voor groepen en scholen

Meer te weten komen over de historiek en de fauna en flora van deze bijzondere streek? Neem dan een kijkje in het gloednieuwe bezoekerscentrum Donkmeer. Via interactieve schermen, boeiende filmpjes en een reis door de tijd kom je meer te weten over de natuur en de toeristische trekpleisters in Berlare.

Openingsuren

Bezoekerscentrum Donkmeer is elke dag open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur. Gesloten tussen kerst en nieuwjaar.

Zin om er onder deskundige begeleiding op uit te trekken? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20 voor meer info over begeleide bezoeken.

 

 

 

 

 

 

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Het bezoekerscentrum Molsbroek is open op woensdagnamiddag van 13 tot 17 uur en op zon- en feestdagen van 14 tot 18 uur. (tot 17 uur vanaf 1 november)

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Toggle Bar