Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Doe een gift

tn ooievaarsjongenVzw Durme kan jaarlijks op heel wat steun van natuurliefhebbers rekenen. En dat is fantastisch! Zo konden we in 2019 samen met jullie waardevolle percelen aankopen én beschermen in Berlare en Lokeren.

Wil jij ook graag je steentje bijdragen? Draag je de ooievaars, de bevers of... een warm hart toe? Of wil je het natuurgebied in jouw buurt steunen? Zeker nu de Vlaamse administratie het mes zet in onze financiering is elke steun welkom.

Doe dan een gift, en zorg er zo voor dat wij nóg meer op kunnen inzetten op natuur bij jou in de buurt.

Schrijf vandaag nog over op BE52 0012 2999 0009 (vzw Durme, BIC GEBABEBB) met vermelding 'gift voor meer natuur'. Wil je dat jouw gift voor een specifiek doel of natuurgebied gebruikt wordt, vermeld dit dan zeker in de mededeling.  Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je je gift wat meer spreiden? Stel dan via jouw bank een doorlopende opdracht in. Als je elke maand 3,5 euro stort ontvang je al een fiscaal attest en betaalt de overheid een stukje mee aan jouw gift. Dubbel winst!

Wij zorgen dat jouw gift goed terecht komt.

Wist je trouwens dat vzw Durme elk jaar een van de goede doelen van de Warmste Week van Studio Brussel is? En dat je ons ook kan steunen door online te shoppen via Trooper? Installeer vandaag nog de Trooperbot en krijg een melding elke keer je online wil shoppen. Heel wat webshops geven gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag aan ons (zonder dat het jou een cent extra kost).

Of maak van de natuur uw efgenaam. Door vzw Durme op te nemen in uw testament, helpt u mee om de natuur te beschermen. Zeker wie geen kinderen heeft kan door het maken van een testament zelf beslissen waar zijn/haar vermogen na overlijden terecht komt. Omdat dit juridisch correct moet verlopen, helpt Thomas u vrijblijvend en discreet met al uw vragen. Contacteer hem telefonsich via 09 348 30 20 of mail  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Het bezoekerscentrum Molsbroek is open op woensdagnamiddag van 13 tot 17 uur en op zon- en feestdagen van 14 tot 18 uur. Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Toggle Bar