lid-gift-nieuwsbrief (2)

Scholen en groepen

tn IMG 3388Vzw Durme wil binnen haar werkingsgebied zowel kinderen (georganiseerd in groep of in familieverband) als volwassenen laten kennis maken met de natuur. Het kloppend hart van de natuureducatieve activiteiten ligt in de bezoekerscentra Molsbroek (Lokeren) en Donkmeer (Berlare). Daarnaast begeleiden we ook groepen in onze andere reservaten binnen het werkingsgebied. Zo staat bijvoorbeeld de Fondatie van Baudelo in Sinaai bekend om zijn prachtige oude bomen, de Buylaers om zijn ooievaars en de Paardeweide (Scheldebroeken) om zijn water- en moerasvogels. Stuk voor stuk pareltjes om te bezoeken.

Vzw Durme biedt scholen een aantal standaardpakketten aan om met de natuur langs Durme, Moervaart en Schelde kennis te maken, maar er kan ook steeds een wandeling op maat samengesteld worden. Het aanbod is aangepast en gegroepeerd per leeftijd. In de menustructuur links kan je een keuze maken of je het aanbod voor het onderwijs of het aanbod voor andere doelgroepen wil bekijken.

Wil je een activiteit boeken? Neem dan tijdens de kantooruren contact op met ons secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 09 348 30 20). Neem alvast het aanvraagformulier bij de hand of vul hieronder het boekingsformulier in. We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

CORONA-MAATREGELEN

Om de veiligheid van u en uw gids te garanderen vragen wij aan volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar steeds een mondmasker te dragen. Ontsmet zeker uw handen voor vertrek. Houdt waar mogelijk afstand (behalve binnen uw eigen bubbel). Wij laten slechts 1 school per halve dag toe om vermenging met andere bubbels te vermijden. Vooraf en nadien wordt alles grondig gepoetst. Geniet ervan!

Meer info over verschillende programma's, de kostprijs van een activiteit en practische info vind je links in het menu.

Telefoonnummer van de school of verantwoordelijke leerkracht, waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Vul hier de gewenste data of periode in. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
Vul hier het gewenste start- en einduur van de begeleide wandeling in.
Picknick na een ochtendprogramma is mogelijk tot 12.30 uur, picknick voor een namiddagprogramma is mogelijk vanaf 12.30 uur.
Wil je een gids reserveren voor een andere groep, hoger onderwijs of familie? Dat kan. Vul hier je wensen in.
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

klschool lgschool SO
hoger andere

verjaardagen

Bewaren