lid-gift-nieuwsbrief (2)

Scholen en groepen

tn IMG 3388Vzw Durme wil binnen haar werkingsgebied zowel kinderen (georganiseerd in groep of in familieverband) als volwassenen laten kennis maken met de natuur. Het kloppend hart van de natuureducatieve activiteiten ligt in de bezoekerscentra Molsbroek (Lokeren) en Donkmeer (Berlare). Daarnaast begeleiden we ook groepen in onze andere reservaten binnen het werkingsgebied. Zo staat bijvoorbeeld de Fondatie van Baudelo in Sinaai bekend om zijn prachtige oude bomen, de Buylaers om zijn ooievaars en de Paardeweide (Scheldebroeken) om zijn water- en moerasvogels. Stuk voor stuk pareltjes om te bezoeken.

Vzw Durme biedt scholen een aantal standaardpakketten aan om met de natuur langs Durme, Moervaart en Schelde kennis te maken, maar er kan ook steeds een wandeling op maat samengesteld worden. Het aanbod is aangepast en gegroepeerd per leeftijd. Bekijk hier het aanbod voor het kleuter onderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs.

Wil je een activiteit boeken? Vul dan hieronder het boekingsformulier in. Heb je nog vragen, dan kan je tijdens de kantooruren contact met ons secretariaat opnemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 09 348 30 20).  We behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk.

Boekingen gebeuren rechtstreeks via het boekingsformulier.

Meer info over verschillende programma's, de kostprijs van een activiteit en practische info vind je links in het menu.

Telefoonnummer van de school of verantwoordelijke leerkracht, waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Vul hier de gewenste data of periode in. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
Vul hier het gewenste start- en einduur van de begeleide wandeling in.
Wil je een gids reserveren voor een andere groep, hoger onderwijs of familie? Dat kan. Vul hier je wensen in.
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

klschool lgschool SO
hoger andere

 

Bewaren