Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Boekingsformulier en algemene voorwaarden

Groepsbezoeken voor scholen

In en rond het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren en Donkmeer in Berlare bieden we scholen en groepen verschillende activiteiten aan, van jong tot oud: wandelingen langsheen de reservaten, thematische excursies, activiteiten in het bezoekerscentrum en nog zo veel meer. (Kijk in het menu voor het volledige aanbod)

De duur van een activiteit is maximaal 2 uur en wordt begeleid door ervaren natuurgidsen. Daarbij passen wij ons zo goed mogelijk aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan. 1 programma (max. 2 uur) kost 4,5 euro per leerling. Boek je zowel in de voor- als in de namiddag een programma komt dit dus op 9 euro per leerling.

Uitzondering: boek je het combinatieprogramma Chemisch-Biologisch wateronderzoek (3 uur), Ecocircuit ( op vraag langer dan 2 uur) of een andere bijzondere wandeling, dan betaal je 6,5 euro per dagdeel. Vraag zeker naar de opties en bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je een overzicht:

prijzen gidsbeurten 2019

Extra: verschillende activiteiten aan het Donkmeer kunnen worden gecombineerd met een tochtje met overzetboot De Kooiker. Meer info op www.botenverhuur.be.

 Groepsbezoeken andere groepen en andere reservaten

Ook in onze andere reservaten kan je een wandeling met een gids boeken. De Fondatie van Boudelo in Sinaai, de Linie in Eksaarde of de Buylaers in centrum Lokeren. Wij tonen jou er graag de weg!

Net als in het Molsbroek en in Berlare duurt de activiteit maximaal 2 uur en wordt deze begeleid door ervaren natuurgidsen. Ook daarbij passen wij ons altijd aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan.

Voor scholen is de kostprijs 4,5 euro per leerling, met een minimum van 55 euro. Voor verenigingen en groepen bedraagt de kostprijs 50 euro per gids (max. 25 deelnemers). Hierbij is geen drankje inbegrepen. Kom je graag met je bedrijf langs in onze reservaten voor een teambuildingsactiviteit? Bekijk dan ook zeker onze mogelijkheden!

 

Reserveren

Vul onderstaand aanvraagformulier in om een wandeling te boeken. Bekijk zeker eerst goed het programma-aanbod! We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk. (Voor groepen andere dan scholen vind je hier een aangepast formulier).

CORONA-MAATREGELEN

Vanaf 26 april 2021 is het terug mogelijk om een geleide wandeling te boeken. Om de veiligheid van u en uw gids te garanderen vragen wij aan volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar steeds een mondmasker te dragen. Ontsmet zeker uw handen voor vertrek. Hou zoveel mogelijk afstand. Wij laten slechts 1 school per halve dag toe om vermenging met andere bubbels te vermijden. Het is niet toegestaan het bezoekerscentrum (bij gidsbeurten in het Molsbroek) te betreden (niet voor picknick of toiletbezoek). Er wordt tijdelijk geen drankje aangeboden na de wandeling. Vooraf en nadien wordt alles grondig gepoetst. 

Als u nog vragen heeft kan u steeds terecht op ons secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 348 30 20. Boekingen gebeuren rechtstreeks via het boekingsformulier.

Telefoonnummer van de school of verantwoordelijke leerkracht, waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Vul hier de gewenste data of periode in. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
Vul hier het gewenste start- en einduur van de begeleide wandeling in.
Picknick na een ochtendprogramma is mogelijk tot 12.30 uur, picknick voor een namiddagprogramma is mogelijk vanaf 12.30 uur.
Wil je een gids reserveren voor een andere groep, hoger onderwijs of familie? Dat kan. Vul hier je wensen in.
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 * ** $$BBBbbbbbbffBekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Het bezoekerscentrum Molsbroek is open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 13 tot 17 uur en in het weekend van 14 tot 18 uur. Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Toggle Bar