Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Verjaardagen

kroonBen je jarig en wil je je verjaardag vieren in de natuur? Word je tussen 6 (in het eerste leerjaar) en 12 jaar oud? 

Beleef dan samen met je vriendjes, vriendinnetjes en ouders een spannend avontuur. In bezoekerscentrum Molsbroek nemen de bewoners van het moeras je mee. Aan het Donkmeer kan je speciaal voor jouw verjaardag het moeras in trekken.

Per leeftijdscategorie hebben we telkens iets anders in petto.

Verjaardagstochtjes in het Molsbroek - Praktisch:

Je verjaardag vieren in het Molsbroek kan met maximum 13 kinderen samen en dit elke woensdagnamiddag gedurende de schoolperiodes en alle weeknamiddagen tijdens de schoolvakanties. De verjaardagstocht gaat door van 14.00 uur tot 16.00 uur. Brengen je ouders graag extra hapjes en drankjes mee? Dat mag! (Graag wel melden.) In het Molsbroek valt er steeds wat te beleven. Doe daarom dus steeds speelkledij aan, aangepast aan het seizoen.

Een verjaardagstochtje rond natuurreservaat het Molsbroek kost 7 euro per kind, met een minimum van 70 euro. Leden van vzw Durme betalen slechts 6 euro per kind, met een minimum van 60 euro.

Daarin zit de begeleiding met gids, een leuke en leerrijke tocht door het natuurgebied en een drankbonnetje voor elk kind, dat je in het bezoekerscentrum kan gebruiken (geopend tot 17 uur). Er wordt gevraagd dat er steeds een ouder (of volwassene) meeviert. Reserveer tijdig via 09 348 30 20 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook aan het Donkmeer kan je je verjaardag met ons vieren, ga hiervoor snel naar onderaan deze pagina!

 Feest met Trees de Pimpelmees

treesjeskofferKen je Trees de pimpelmees? Ja, Trees, niet Kees, want dat is haar vriendje, die opvalt door zijn extra blauwe petje en dat kunnen pimpelmezen heel goed zien. Weet jij hoe? En kan jij ook zo goed gekke bekken trekken? Met Trees ontdek je alles over mezen en andere gekke vogels.

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 1ste en 2de leerjaar.

 

 

Waterleven

tn verjaardag kikkerDe kikker en padden hebben een heuse tocht voor jullie voorbereid! Maar lukken alle opdrachten die ze bedachten wel? Kunnen jullie echte kikkers en padden worden? Op je tocht wordt je geholpen door de padden en kikkers van het Molsbroek. Zal het jou en je vrienden lukken om de kikkers en padden blij te maken?

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 3de en 4de leerjaar.

 

 

Moerasdetectives

tn verjaardtocht 2Ergens in het Molsbroek ligt een verrassing voor de jarige verstopt. Samen met je vrienden en vriendinnen wordt je op pad gestuurd. Ga als echte moerasdetective op onderzoek...

Locatie en leeftijd: Molsbroek voor kinderen van de 5de en 6de leerjaar.

 

 

 

Verjaarsdagsfeestjes aan het  Donkmeer - praktisch:

Je kan je verjaardag vieren met maximum 13 vriendjes en vriendinnetjes. Dit elke woensdagnammidag gedurende de schoolperiodes en alle weeknamiddagen tijdens de schoolvakanties. Rond het Donkmeer is elke dag anders. Doe daarom dus steeds speelkledij aan, aangepast aan het seizoen. Een verjaardagstocht aan het Donkmeer kost 6 euro per kind voor leden van vzw Durme (7 euro voor niet-leden), met een minimum van 60 euro (70 euro voor niet-leden). Reserveren kan je doen via 09 348 30 20 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgelet: In tegenstelling tot de verjaardagstochten in het Molsbroek bevat deze formule enkel de begeleiding met gids, geen drankje.

Moerastocht Donkmeer

koloniewandelingVoor de jonge avonturiers kunnen we een avontuurlijke moeras-bos-tocht organiseren in de omgeving van het Donkmeer in Berlare. Onze ervaring leert dat deze formule geschikt is voor kinderen van de 3 de graad basisonderwijs én volwassenen met jong hart. Hoge laarzen en 'speelkleren' zijn noodzakelijk. In de wintermaanden is deze tocht minder mogelijk (aangezien de hoge grondwaterstanden) - informeer naar de mogelijkheden. We spreken af aan de houten chalet bij de ingang van Nieuwdonk op een uur naar keuze. Deze boeiende tocht duurt ongeveer twee uur.

 

Vul hier het aanvraagformulier in en boek je verjaardagstocht:

 

straat, gemeente
Telefoonnummer van de verantwoordelijke waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Betalen kan cash, via overschrijving (factuur) of via PayConic.
Vul hier de gewenste data of periode in. Verjaardagstochten zijn mogelijk op woensdagnamiddag. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
(max. 13 kinderen)

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Het bezoekerscentrum Molsbroek is tijdelijk gesloten. Bedankt voor uw begrip.

Het bezoekerscentrum Donkmeer is alle dagen open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur. Vergeet uw mondmasker niet.

Toggle Bar