Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Word lid

 ledentabel 2018

Schrijf vandaag nog over met vermelding van je email-adres,telefoonnummer en de namen van de gezinsleden die onder het lidmaatschap vallen.

BE52 0012 2999 0009
vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren

Of klik op onderstaande knop.

wordlid

LEDENVOORDELEN voor leden van vzw Durme

Je beschermt mee de natuur in jouw buurt

Samen met jou en 2.000 andere natuurliefhebbers vormen we een sterke, regionale natuurvereniging in Waas- en Scheldeland. Dag in dag uit zetten we ons in voor biodiverse natuur voor de toekomstige generaties rond Durme, Moervaart en Schelde. We gaan voor een netwerk van grote en kleine natuur-gebieden, waarin de kleine stapstenen even belangrijk zijn als de grote gebieden.

Je beleeft meer

We brengen onze gebieden naar jou en brengen mensen met een hart voor de natuur samen. Tijdens activiteiten, cursussen, lezingen en evenementen kan je onze lokale natuurreservaten ontdekken. Topnatuur vanop de eerste rij.

Je weet meer

Onze natuurgidsen nemen je graag op sleeptouwlangs de mooiste en boeiendste plekjes. Je ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift Durme- en Schelde-land, onze nieuwsbrief en we houden jou op dehoogte van het laatste natuurnieuws uit de streek. Volg zeker ook onze website, onze facebook- of instagrampagina.

Je geeft de natuur een stem

Hoe groter onze achterban, hoe sterker onze stem klinkt. Vanuit dit draagvlak voor onze natuurlijke leefomgeving geven we input voor het lokaal en waar dat kan het bovenlokaal beleid.

 Bovendien krijg je als lid volgende ledenvoordelen:

  • Natuurkijker.be: uitgebreid aanbod van verrekijkers en telescopen in Oudenaarde, leden krijgen 10% korting
  • Ik zie wat jij niet ziet: verrekijkers van Swarovski en digiscopiemateriaal in Baasrode, leden krijgen 10% korting
  • GoSolar: 100 euro korting bij de aankoop van zonnepanelen
  • Open Monumenten: Leden van vzw Durme genieten 20% korting op een individueel lidmaatschap bij Open Monumenten en betalen 20 EUR ipv 25 EUR voor een kalenderjaar. (Kortingscode: VZWDURME., word hier lid. *)
  • ABLLO: leden van vzw Durme krijgen 2 euro korting op hun lidmaatschap (6euro ipv 8 euro) van ABBLO en ontvangen zo ook het tijdschrift 'Groene Waasland'

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren of in het bezoekerscentrum Donkmeer in Berlare

 

* Geniet van uitzonderlijk erfgoed en geef historische plaatsen een toekomst

Ben je gefascineerd door plaatsen met geschiedenis en wil je meer genieten van al dat moois? Dan is het lidmaatschap van Open Monumenten iets voor jou. Met je Open Monumentenkaart heb je de sleutel in handen tot unieke erfgoedplekken in heel Vlaanderen.

 Als lid van vzw Durme geniet je 20% korting op de aankoop van je Open Monumentenkaart. Hiermee krijg je de kans om uitzonderlijk erfgoed te bezoeken, korting en straffe voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen en nieuws en inspiratie over de meest unieke plekken;

Ga naar www.openmonumenten.be/wordlid en gebruik je kortingscode: VZWDURME

Open Monumenten is een initiatief van vzw Herita, de national trust van Vlaanderen. Met de aankoop van een Open Monumentenkaart steun je de restauratie en openstelling van historische plaatsen.

gosolar  loog natuurkijkers 

Logo Ik zie wat jij niet ziet1

Open Monumenten 2020 logo RGB

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek en het bezoekerscentrum Donkmeer zijn uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. We zijn steeds bereikbaar via 09 348 30 20 en info@vzwdurme.be

Toggle Bar