Topmenu

lid-gift-nieuwsbrief (2)

Word lid

 ledentabel 2018

Schrijf vandaag nog over met vermelding van je email-adres, telefoonnummer en de namen van de gezinsleden die onder het lidmaatschap vallen.

BE52 0012 2999 0009
vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren

Of klik op onderstaande knop.

wordlid

LEDENVOORDELEN voor leden van vzw Durme

Je beschermt mee de natuur in jouw buurt

Samen met jou en 2.000 andere natuurliefhebbers vormen we een sterke, regionale natuurvereniging in Waas- en Scheldeland. Dag in dag uit zetten we ons in voor biodiverse natuur voor de toekomstige generaties rond Durme, Moervaart en Schelde. We gaan voor een netwerk van grote en kleine natuur-gebieden, waarin de kleine stapstenen even belangrijk zijn als de grote gebieden.

Je beleeft meer

We brengen onze gebieden naar jou en brengen mensen met een hart voor de natuur samen. Tijdens activiteiten, cursussen, lezingen en evenementen kan je onze lokale natuurreservaten ontdekken. Topnatuur vanop de eerste rij.

Je weet meer

Onze natuurgidsen nemen je graag op sleeptouwlangs de mooiste en boeiendste plekjes. Je ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift Durme- en Schelde-land, onze nieuwsbrief en we houden jou op dehoogte van het laatste natuurnieuws uit de streek. Volg zeker ook onze website, onze facebook- of instagrampagina.

Je geeft de natuur een stem

Hoe groter onze achterban, hoe sterker onze stem klinkt. Vanuit dit draagvlak voor onze natuurlijke leefomgeving geven we input voor het lokaal en waar dat kan het bovenlokaal beleid.

 Bovendien krijg je als lid volgende ledenvoordelen:

 • Je hebt korting op activiteiten en cursussen die vzw Durme organiseert. 
 • In ons Durmewinkeltje in onze bezoekerscentra geniet je als lid van voordelige ledenprijzen

En ook enkele partners bieden mooie kortingen aan: 

 • Natuurkijkers.be10% korting op een uitgebreid aanbod van verrekijkers en telescopen (Oudenaarde). 
 • GoSolar: 100 euro korting bij de aankoop van zonnepanelen
 • Open Monumenten: 20% korting op een individueel lidmaatschap bij Open Monumenten en 20 euro ipv 25 euro voor een kalenderjaar. (Kortingscode: VZWDURME)
 • ABLLO: 2 euro korting op een lidmaatschap (6euro ipv 8 euro) van ABBLO en ontvang zo ook het tijdschrift 'Groene Waasland'. Vermeld ‘duo lidmaatschap vzw Durme’ bij overschrijving. 
 • Blue-bike: de blauwe fietsen van Blue-bike die je aan meer dan 65 trein-, tram- en busstations in België terugvindt. Vanaf nu krijgen leden van vzw Durme die nog geen lid zijn van Blue-bike 50% korting bij de aankoop van hun eerste abonnement. Je betaalt dus maar 6 euro in plaats van 12 euro. Zo geraak je gemakkelijk via het openbaar vervoer in onze natuurgebieden.Meer info en voorwaarden via www.blue-bike.be/mijnvoordeelStuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en ontvang de kortingscode.
 • De Rozebottel, een gezellige biowinkel in de Torenstraat in Lokeren, houdt van de natuur. Daarom geven zij aan leden van vzw Durme, op vertoon van een lidkaart, 5% korting bij een aankoop in hun winkel. 

 • Eco-webshop Kudzu biedt nu ook aan leden van vzw Durme een korting van 5%Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en ontvang de kortingscode.

 • De Berghut, speciaalzaak in Hamme voor trekking, alpinisme, klimmen, speleologie en verre reizen, biedt leden van vzw Durme10% korting aanin hun winkel en op hun webshop. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en ontvang de kortingscode.

  Er zijn nog meer ledenvoordeel in aantocht. Jaarlijks willen we onze ledenvoordelen uitbreiden. We houden jou via het tijdschrift steeds op de hoogte van nieuwe samenwerkingen. Zo willen we jou als lid extra in de bloemetjes zetten. Ken jij nog lokale handelaars of bedrijven die mogelijks een interessante samenwerking kunnen bieden? Laat ons zeker iets weten. 

 

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren of in het bezoekerscentrum Donkmeer in Berlare

 

*  Meer info over je Open Monumentenvoordeel: Geniet van uitzonderlijk erfgoed en geef historische plaatsen een toekomst

Ben je gefascineerd door plaatsen met geschiedenis en wil je meer genieten van al dat moois? Dan is het lidmaatschap van Open Monumenten iets voor jou. Met je Open Monumentenkaart heb je de sleutel in handen tot unieke erfgoedplekken in heel Vlaanderen.

 Als lid van vzw Durme geniet je 20% korting op de aankoop van je Open Monumentenkaart. Hiermee krijg je de kans om uitzonderlijk erfgoed te bezoeken, korting en straffe voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen en nieuws en inspiratie over de meest unieke plekken;

Ga naar www.openmonumenten.be/wordlid en gebruik je kortingscode: VZWDURME

Open Monumenten is een initiatief van vzw Herita, de national trust van Vlaanderen. Met de aankoop van een Open Monumentenkaart steun je de restauratie en openstelling van historische plaatsen.

Lid-rechts

lidrechts

paarse balk bovenaan

Opgelet! Het bezoekerscentrum Molsbroek is uitzonderlijk gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. De infodesk van bezoekerscentrum Donkmeer is terug open vanaf 7 december (gesloten tussen Kerst en Nieuw). Bekijk hier de openingsuren. We zijn steeds bereikbaar via 09 348 30 20 en info@vzwdurme.be

Toggle Bar