durmelogokleiner3

                                                                     .

cover voor sociale media2Met ons driemaandelijks tijdschrift Durme- en Scheldeland houdt onze vereniging haar leden op de hoogte van het laatste natuurnieuws. Het tijdschrift zit momenteel aan jaargang 24, een vaste waarde dus voor de natuurvereniging. Omdat onze vereniging steeds verder wil evolueren besloot de redactieraad om het tijdschrift onder te dompelen in een nieuwe stijl. Een nieuwe, frisse lay-out zodat onze leden nog meer kunnen genieten van het natuurnieuws uit de buurt. U zal het merken, het recept blijft hetzelfde: een leuk evenwicht tussen natuurstudie, natuurbeheer, aankopen en educatie.

In het eerste nummer van 2021 hebben we het over de otter die werd gespot in de Reservaatzone Donkmeer, bekijken we in een jaaroverzicht welke soorten (fauna en flora) zich in 2020 lieten zien in onze reservaten, een overzicht van de aangekochte natuur, de driemaandelijkse column van onze ambassadeur Begijn Le Bleu, het vogelnieuws, de kinderpagina,...en nog veel meer. Je hoort het, voor elk wat wils.

Veel lees plezier!

Nog geen lid? Neem snel een kijkje op onze ledenpagina en ontdek wat jouw voordelen zijn om lid te worden van natuurvereniging vzw Durme. Zo zijn er vanaf 2021 heel wat voordelen voor onze leden bijgekomen!

Elke dag op de hoogte blijven van ons natuurnieuws of genieten van prachtige beelden uit onze reservaten? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.