durmelogokleiner3

                                                                     .

In het spoor van de bever

m4l vzw Durme

Een sponsortocht van 8 of 20 kilometer doorheen prachtige natuurreservaten, over trage wegen en langs oude spoorwegen. Van het Molsbroek via Daknam en Eksaarde tot in Puyenbroeck. Helemaal in het spoor van de bever. Om onze kwetsbare natuur én onze bevers beter te beschermen. Dat is onze actie voor de Warmste Week van Studio Brussel.

Wandel mee op 23 december 8 of 20 kilometer langs Durme, Moervaart en Zuidlede, laat je sponsoren via Music 4 Life en steun vzw Durme en de bever!

 

De bever, nog steeds een bedreigde diersoort, breidt beetje bij beetje zijn leefgebied uit. De laatste jaren trok hij helemaal van de Hamputten aan het Molsbroek (Lokeren) tot Provinciaal Domein Puyenbroeck (Wachtebeke). Zijn precieze route kennen we niet, maar vast staat dat hij gebruik maakte van de Durme, de Moervaart, de Zuidlede en de natuurreservaten die langs deze rivieren lopen. Willen we onze bevers beschermen, moeten we deze natuur dus ook beschermen én uitbreiden. En daar wil vzw Durme volledig voor gaan.

Maar daarvoor kunnen we elke steun gebruiken. Daarom organiseren we de Heetste Tocht. Een sponsortocht van 8 of 20 kilometer ten voordele van vzw Durme en de bever.

Doe je mee? Schrijf vandaag nog in bij Thomas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20).

Meer info vind je hier.

 

shoes M4L