durmelogokleiner3

                                                                     .

 lidmaatschap Opmaak 111

Schrijf vandaag nog over met vermelding van je email-adres, telefoonnummer en de namen van de gezinsleden die onder het lidmaatschap vallen.

BE52 0012 2999 0009
vzw Durme
Molsbergenstraat 1
9160 Lokeren

Of klik op onderstaande knop.

wordlid

LEDENVOORDELEN voor leden van vzw Durme

Je beschermt mee de natuur in jouw buurt

Samen met jou en 2.000 andere natuurliefhebbers vormen we een sterke, regionale natuurvereniging in Waas- en Scheldeland. Dag in dag uit zetten we ons in voor biodiverse natuur voor de toekomstige generaties rond Durme, Moervaart en Schelde. We gaan voor een netwerk van grote en kleine natuur-gebieden, waarin de kleine stapstenen even belangrijk zijn als de grote gebieden.

Je beleeft meer

We brengen onze gebieden naar jou en brengen mensen met een hart voor de natuur samen. Tijdens activiteiten, cursussen, lezingen en evenementen kan je onze lokale natuurreservaten ontdekken. Topnatuur vanop de eerste rij.

Je weet meer

Onze natuurgidsen nemen je graag op sleeptouwlangs de mooiste en boeiendste plekjes. Je ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift Durme- en Scheldeland, onze nieuwsbrief en we houden jou op de hoogte van het laatste natuurnieuws uit de streek. Volg zeker ook onze website, onze facebook- of instagrampagina.

Je geeft de natuur een stem

Hoe groter onze achterban, hoe sterker onze stem klinkt. Vanuit dit draagvlak voor onze natuurlijke leefomgeving geven we input voor het lokaal en waar dat kan het bovenlokaal beleid.

 Bovendien krijg je als lid volgende ledenvoordelen:

  • Je hebt korting op activiteiten en cursussen die vzw Durme organiseert. 
  • In ons Durmewinkeltje in onze bezoekerscentra geniet je als lid van voordelige ledenprijzen

En ook enkele partners bieden mooie kortingen aan*: 

Er zijn nog meer ledenvoordeel in aantocht. Jaarlijks willen we onze ledenvoordelen uitbreiden. We houden jou via het tijdschrift steeds op de hoogte van nieuwe samenwerkingen. Zo willen we jou als lid extra in de bloemetjes zetten. Ken jij nog lokale handelaars of bedrijven die mogelijks een interessante samenwerking kunnen bieden? Laat ons zeker iets weten. 

Lid worden kan ook tijdens de openingsuren in het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren of in het bezoekerscentrum Donkmeer in Berlare

 *Opgelet, deze kortingen gelden niet voor sympathiserende leden. Wil je hier toch gebruik van maken? Word dan lid voor 12 euro of geef de natuur een extra duwtje in de rug en wordt steunend lid voor 25 euro.