durmelogokleiner3

                                                                     .

Wil je met jouw bedrijf vzw Durme helpen? Dat kan op verschillende manieren. Vind je hieronder niet de samenwerking die je zoekt? Neem dan zeker contact op met Thomas (thomas.vanlanckerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 09 348 30 20), dan bekijken we samen de mogelijkheiden.

  

adverteer wordsponsor teamervaring wordpartner
       
       

 

1. Adverteer in ons tijdschrift.
Vier keer per jaar verschijnt ons tijdschrift Durme- en Scheldeland. Het staat boordevol leuke weetjes, nieuwtjes uit onze reservaten, onze komende activiteiten en bijzondere waarnemingen. Elke editie bereikt zo'n 2.500 lezers. Wil jij hierin adverteren? Dat kan! Een volledige pagina (A5 formaat) of kleiner, maar steeds in kleur en in hoge kwaliteit. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor meer info en prijzen.

2. Word sponsor van vzw Durme met uw bedrijf, organisatie of gemeente. Samen kunnen we onze reservaten en zijn bewoners beter beschermen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vandaag nog voor de verschillende mogelijkheden.

3. Kom langs met je collega's voor een teambuildingsactiviteit. Samen werken en zweten in de natuur, dat schept een band! En het is nog ontspannend ook. Voel je het al kriebelen? Aarzel niet en contacteer ons voor een aanbod op maat.

4. Word partner. Vzw Durme is steeds op zoek naar nieuwe partners. Sluiten jouw producten aan bij één van onze grote activiteiten, en wil je deze mee ondersteunen? Of wil je structurele partner worden van onze vereniging? Dat kan. Graag gaan wij in zee met bedrijven die dezelfde normen en waarden hanteren als wij. Van een partnerschap worden we beiden beter. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bedankt!